Apotheker

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: apotheker.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Lieven De Boeck
Vesten 4
7700 Moeskroen

Apotheek Linde
Moesstraat 45
8500 Kortrijk

Moeskroen, 4 september 2020

Betreft: Sollicitatie apotheker

Geachte heer,

Ik ben verheugd u te schrijven in verband met de openstaande functie van apotheker bij Apotheek Linde. Ik zag uw vacature op de website van StepStone en merkte op dat uw vereisten perfect aansluiten bij mijn werkgeschiedenis. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring als een bekwame, toegewijde en betrouwbare apotheker. Mijn werkervaring betreft het leveren van een vriendelijke en persoonlijke klantenservice, het voltooien van administratieve taken en het onderhouden van een efficiënte apotheek.

In mijn werkervaring heb ik steeds nieuwe initiatieven genomen voor het verbeteren van de apotheek, waaronder een betere klantenservice die werd ontworpen om de service te personaliseren en onze klanten op een betere en snellere manier te kunnen helpen. Ook werd een papieren volgsysteem geëlimineerd door de komst van een geautomatiseerd gegevensbeheer. Dit resulteerde in een besparing van zo’n 20 werkuren per week. Ook heb ik deelgenomen aan de werving en het leiden van verschillende werknemers. Ik zou het geweldig vinden om dit niveau van expertise aan uw apotheek te leveren en u te helpen om uw doelen te bereiken.

Met mijn jarenlange ervaring als apotheker ben ik er vast van overtuigd dat ik de perfecte kandidaat ben voor deze functie. Ik kijk er naar uit om persoonlijk of telefonisch met u te praten. Op die manier kan ik meer details geven over mijn werkervaring. Mijn GSM nummer is 0495 66 88 74. U kan mij te allen tijde op dit nummer bereiken.

Met vriendelijke groeten,

Lieven De Boeck


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV