Financiële secretaresse

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: financiële secretaresse.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Kirsten Vanbinst
Kortrijksestraat 15A
8540 Deerlijk

D&L Solutions
Kerkstraat 1
8790 Waregem

Deerlijk, 2 september 2020

Betreft: Sollicitatie financiële secretaresse

Geachte heer, mevrouw,

Bij het lezen van uw vacature voor de functie van financiële secretaresse bij D&L Solutions op Jobat.be, was ik verheugd om te ontdekken dat uw behoeften en vereisten voor deze functie perfect aansluiten bij mijn kwalificaties. Daarom ben ik van mening dat ik een perfecte sollicitant ben. Ook ben ik ervan overtuigd dat het voor mij een geweldige kans zou zijn om zowel professioneel, als persoonlijk te groeien.

Allereerst heb ik al enkele jaren ervaring als financiële secretaresse, met een sterke aandacht voor elk detail. Ook beschik ik over uitstekende analytische en organisatorische vaardigheden. Bovendien ben ik sterk taalvaardig en kan ik vlot praten in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Duits. In het verleden werkte ik reeds als financiële secretaresse. Ik was voornamelijk verantwoordelijk voor het opstellen van facturen, het verwerken van alle transacties, het analyseren van uitgaven en het genereren van financiële rapporten. Ook zocht ik naar oplossingen om bepaalde uitgaven te verminderen. Daarnaast heb ik gewerkt aan de ontwikkeling en het beheer van jaarlijkse budgetten, coördineerde ik meerdere dagelijkse financiële operaties en assisteerde ik bij het salarisbeheer. In mijn werkervaring heb ik talloze keren bewezen dat ik een vooruitziende werknemer ben. Bovendien werd ik eenmaal bekroond tot werknemer van het jaar voor het uitvoeren van uitstekend werk.

Bedankt voor uw tijd en aandacht. Ik kijk ernaar uit om in de nabije toekomst met u te praten. U kan mij bereiken via 0476 55 88 99. Ook kan u een e-mail sturen naar kirsten.vanbinst@outlook.be.

Met vriendelijke groeten,

Kirsten Vanbinst


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV