Motivatiebrief voorbeeld student

Studenten wat doen ze? Studeren, op kot gaan, feesten, bier drinken,… Iedereen weet dit!
Jammergenoeg is er ook een keerzijde.

Ook zij moeten geld verdienen om dit te blijven financieren. Hiervoor zijn ze vaak op zoek naar een vakantie- of studentenjob tijdens het jaar. Bedrijven willen graag op voorhand weten wie en met welke motivatie ze bij hen komen werken.

Studenten moeten daarvoor ook een motivatiebrief en CV opstellen, en opsturen vooraleer ze een gesprek of vakantiejob kunnen krijgen. Hieronder bij het titeltje “Motivatiebrief voorbeeld student” kunt u een voorbeeld downloaden (in word of pdf) waar u een duidelijke structuur kan zien hoe u zo’n soort motivatiebrief voor een studentenjob het best opstelt.

Studenten die in hun laatste jaar zitten hebben vaak praktijkervaring nodig, om hun studies tot een goed einde te brengen, door stage te lopen. Ook hier hebben we aan gedacht. Op onze website kunt u namelijk een motivatiebrief voorbeeld voor je stage vinden.

Motivatiebrief voorbeeld student

voorbeeld student motivatiebrief (word)
voorbeeld student motivatiebrief (pdf)

De student motivatiebrief kan nu worden geschreven.

Zoekt u toch niet dit voorbeeld van een motivatiebrief?
Kijk dan verder bij onze andere motivatiebrief voorbeelden. We hebben voorbeelden in overvloed voor veel verschillende en uiteenlopende situaties. Bent u student, werkzoekende, werkende, gepensioneerd,… ? Iedereen kan hier de juiste voorbeeld motivatiebrief  vinden.

Wij raden wel af om één van deze voorbeelden te gebruiken als uw eigen motivatiebrief. Gebruik ze vooral als aanzet om uw motivatie op een duidelijke manier op papier te zetten!

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV