Motivatiebrief voorbeeld student

Studenten wat doen ze? Studeren, op kot gaan, feesten, bier drinken,… Iedereen weet dit! Jammergenoeg is er ook een keerzijde.

Ook zij moeten geld verdienen om dit te blijven financieren. Hiervoor zijn ze vaak op zoek naar een vakantie- of studentenjob tijdens het jaar. Bedrijven willen graag op voorhand weten wie en met welke motivatie ze bij hen komen werken. Studenten moeten daarvoor ook een motivatiebrief en CV opstellen, en opsturen vooraleer ze een gesprek of vakantiejob kunnen krijgen. Hieronder bij het titeltje “Motivatiebrief voorbeeld student” kan je een voorbeeld downloaden (in word of pdf) waar je een duidelijke structuur kan zien hoe je zo’n soort motivatiebrief voor een studentenjob het best opstelt.

Studenten die in hun laatste jaar zitten hebben vaak praktijkervaring nodig, om hun studies tot een goed einde te brengen, door stage te lopen. Ook hier hebben we aan gedacht. Op onze website kan je namelijk een motivatiebrief voorbeeld voor je stage vinden.

Motivatiebrief voorbeeld student

voorbeeld student motivatiebrief (word)
voorbeeld student motivatiebrief (pdf)

De student motivatiebrief kan nu worden geschreven.

Zoek je toch niet dit voorbeeld van een motivatiebrief? Kijk dan verder naar onze andere motivatiebrief voorbeelden. We hebben er in overvloed voor enorm veel verschillende en uiteenlopende situaties. Ben je student, werkzoekende, werkende, gepensioneerd,… ? Iedereen kan hier de juiste voorbeeld motivatiebrief  vinden.

Wij raden wel af om één van deze voorbeelden te gebruiken als jouw eigen motivatiebrief. Gebruik ze vooral als aanzet om jouw motivatie op een duidelijke manier op papier te zetten!