Manager bouwbedrijf

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: manager bouwbedrijf.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Kevin De Smedt
Beursplein 84
8490 Jabbeke

Bouwbedrijf De Ridder
Kattestraat 84
8210 Loppem

Jabbeke, 2 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie manager bouwbedrijf

Beste heer,

Ik ben heel blij dat ik u vandaag kan schrijven over de vacature van manager in uw bouwbedrijf. Deze vacature heb ik gelezen op de website Jobat.be. Als een gemotiveerde en deskundige werknemer met ervaring in de bouwsector, zou ik graag van deze gelegenheid gebruik willen maken om voor deze job te solliciteren.

Ik beschik over een verscheidenheid aan ervaringen in de bouwsector, die ideaal zijn voor uw bedrijf. Hierbij horen onder andere het geven van de juiste bouwinstructies, het gebruik van de juiste apparatuur en uiteraard ook de nodige veiligheidsvoorschriften. Daarnaast heb ik een bewezen staat van dienst in het identificeren en het ontwikkelen van nieuwe strategieën om nieuwe innovaties te benutten. Bij mijn huidige werkgever heb ik alle voor mij gestelde doelen overtroffen en word ik gewaardeerd voor mijn vermogen om met lastige situaties om te gaan door de juiste oplossingen te bedenken. Ik ben verantwoordelijk voor het inspecteren van meerdere bouwwerven per maand, terwijl ik assisteer bij het bouwen van huizen en appartementsgebouwen.

Ik heb een ruime ervaring van meer dan 8 jaar in deze sector en ik ben erg benieuwd naar uw bedrijf. Als marktleider in uw vakgebied bent u in staat om sollicitanten een scala aan onberispelijke carrièremogelijkheden te bieden, alsook een job die voor bevredigende uitdagingen kan zorgen. Mijn capaciteiten omvatten onder andere het budgetteren van projecten, het beheren van klantenrelaties, het onderhandelen met klanten, eventuele geschillen oplossen en kritisch denken.

Indien u verder kennis wilt maken, kan u mij bereiken op het nummer 0498 55 44 71.

Met vriendelijke groeten,

Kevin De Smedt


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV