Boekhouder

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: boekhouder.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Jarno Hermans
Steenweg op Brugge 3
8400 Oostende

Boekhoudkantoor De Vriendt
Zeedijk 45
8400 Oostende

Oostende, 2 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie boekhouder

Geachte heer,

Aangezien uw boekhoudkantoor op zoek is naar een ervaren en deskundige boekhouder, zou ik het op prijs stellen indien u uw wensen en doelstellingen met mij wilt bespreken. Als een zeer bekwame en detailgerichte boekhouder, weet ik zeker dat ik een geweldige aanvulling kan zijn op zowel uw team, als op uw hele bedrijf. Dit komt doordat ik een zeer grote motivatie heb, waardoor ik alle toegewezen projecten en taken met succes zal voltooien.

Na meer dan tien jaar als boekhouder te hebben gewerkt, ben ik volledig bekwaam in alle aspecten van het werk. Ik blink vooral uit in het verwerken van facturen, creditnota’s, persoonsbelastingen, BTW aangiftes en allerlei gedetailleerde financiële rapporten. Zowel in geval van eenmanszaken, als bij vennootschappen heb ik ervaring als boekhouder. In het verleden heb ik ook deelgenomen aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe boekhoudprocessen om de efficiëntie te maximaliseren. Door de jaren heen heb ik meerdere malen laten zien dat ik over uitzonderlijke analytische vaardigheden beschik en dat ik bedreven ben in zowel zelfstandig werk, als in teamverband.

Mijn diploma als bachelor boekhouder heb ik behaald bij de howest hogeschool in Brugge. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kwalificaties perfect aansluiten bij uw vacature. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 0479 11 12 45 of via het e-mailadres jarno.hermans@hotmail.be. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om mijn motivatiebrief te lezen. Ik kijk alvast uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groeten,

Jarno Hermans


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV