Medisch assistent analist

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief voor de job: medisch assistent analist.
Onderaan deze pagina kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Sjoukje de Haan
Uw Straatnaam 12
1234 AB  Groningen

Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
9713 GZ, Groningen

                                                                                                                      Groningen, 1 december 2020

 Betreft: Sollicitatie Medisch assistent analist

Geachte heer/mevrouw,


Uw advertentie voor een medisch assistent analist, die ik op de website van het Universitair Medisch Centrum Groningen zag staan, is voor mij aanleiding om te solliciteren bij uw organisatie.

Tijdens mijn opleiding aan het Bakhuis Roozeboom Instituut heb ik veel geleerd over microbiologie en ook in mijn laatste baan als daganalist ben ik met dit vakgebied in aanraking gekomen. In die functie heb ik bovendien geleerd om nauwkeurig en netjes te werken. In mijn huidige functie – die van moeder van vier kinderen – heb ik geleerd te plannen, te organiseren en rekening te houden met onvoorziene zaken.

Op dit moment ben ik me aan het oriënteren op een herintreding in de arbeidsmarkt. Ik overweeg een aanvullende cursus te volgen of het MLO-diploma te gaan halen. De vacature bij uw organisatie lijkt me dan ook een uitgelezen kans om weer als analist aan het werk te gaan. Zeker de combinatie van parttime werken en cursussen volgen trekt mij heel erg aan.

Persoonlijk houd ik van afwisseling, zowel in mijn werk als in mijn werktijden, dus meedraaien in een weekendrooster is geen enkel probleem voor mij. Wat samenwerken betreft: ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ik denk dat ik met mijn ervaring als analist en met mijn motivatie om weer aan de slag te gaan een goede bijdrage kan leveren aan uw organisatie.

Voor een compleet overzicht van mijn opleiding en ervaring verwijs ik u naar bijgevoegd Curriculum Vitae. Graag zou ik de gelegenheid krijgen om mijn sollicitatie nader met u te bespreken.

Hoogachtend,

Uw Naam

Bijlagen: Curriculum Vitae


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV