Elektricien

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: electricien
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Liam De Wilde
Boomsesteenweg 214
2630 Aartselaar

Bouwbedrijf Van Damme
T.a.v. Myriam Van Eyck
Industrieterrein 14
2610 Wilrijk

Aartselaar, 29 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie als elektricien

Beste mevrouw Van Eyck,

Mijn naam is Liam De Wilde. Graag solliciteer ik naar de job van elektricien bij uw bedrijf. Ik zag uw vacature verschijnen op uw LinkedIn pagina. Deze wekte mijn aandacht onmiddellijk.

Ik ben een erkende elektricien met meer dan 12 jaar ervaring. Voornamelijk heb ik gewerkt als elektricien in woningen, waaronder de afgelopen 6 jaar in de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Mijn capaciteiten omvatten, buiten de algemene problemen met elektriciteit, de planning en de installatie van elektrische systemen in nieuwe huizen, alsook probleemoplossingen en reparaties van bestaande installaties. Nog steeds ben ik zeer leergierig en sta ik altijd open voor nieuwe opleidingen in de categorie elektriciteit en bouw.

Afgezien van mijn technische vaardigheden, ben ik betrouwbaar en punctueel. In het bijzonder ben ik trots op de kwaliteit van mijn klantenservice. Veel van mijn nieuwe klanten, komen bij mij terecht door verwijzingen van bestaande klanten. Als ik de job als elektricien bij u mag innemen, zal ik uiteraard dezelfde kwaliteit van service en professionaliteit bieden. Ook heb ik ervaring met het leiden van teams bij grotere projecten, alsook met het zelfstandig werken aan kleinere projecten.

Ik houd altijd rekening met de hoogste normen van elektrische veiligheid en ik ben volledig op de hoogte van alle certificeringen, veiligheidsvoorschriften en nationale wetgeving.

Ik hoop snel een reactie van u te ontvangen. U kan mij bereiken op het nummer 0498 55 33 11.

Met vriendelijke groeten,

Liam De Wilde


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze tips omtrent het cv op: CV