Barman

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: barman.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Kris Peeters
Markt 4
2000 Antwerpen

Bar Falco
Kaai 45
2000 Antwerpen

Antwerpen, 25 juli 2020

Betreft: Sollicitatie barman

Beste heer,

Graag zou ik willen solliciteren naar de barmanfunctie bij Bar Falco, zoals geadverteerd op StepStone. Ik ben een zeer ervaren barman met meer dan 12 jaar ervaring in kleine en grote lokale bars, zoals De Sportbar en Pimms. Deze ervaringen hebben mij een grondige kennis opgeleverd van zowel klassieke als hedendaagse cocktails, bieren, wijnen, sterke dranken en niet alcoholische dranken. Door in verschillende bars en cafés te hebben gewerkt, heb ik diverse vaardigheden ontwikkeld wat betreft het bereiden en het serveren van dranken, koffies en bijhorende snacks. Ook beschik ik over uitstekende ervaringen op het gebied van omgaan met klanten, zowel in grote bars, als in kleine en lokale cafés.

Ik ben sociaal, klantgericht, hardwerkend en gemotiveerd. Bovendien beschik ik over een grote passie om op de hoogte te blijven van de nieuwste ambachtelijke bieren en cocktails. Ook heb ik een teamgerichte mentaliteit. Onlangs heb ik een internationale bartender cursus gevolgd, waardoor mijn kwaliteiten op dit gebied nog meer geëvolueerd zijn. Voordien heb ik via het centrum voor avondonderwijs mijn diploma als sommelier behaald, wat uiteraard ook een grote troef is in de horecasector.

Ter referentie heb ik mijn curriculum vitae toegevoegd aan deze motivatiebrief. Neem gerust contact op met mij via het nummer 0476 33 44 55, of via krispeeters@gmail.be.

Met vriendelijke groeten,

Kris Peeters


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV