Kapster

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: kapster.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Vanessa Persoons
Steenweg op Leuven
3001 Heverlee

Haarspecialist Leuven
Oude Markt 16
3000 Leuven

Heverlee, 15 november 2020

Betreft: Sollicitatie kapster

Geachte mevrouw,

Ik was verheugd om de vacature in uw salon op LinkedIn te ontdekken. Na meer dan 4 jaar in de haarverzorgingsindustrie te hebben gewerkt, heb ik er alle vertrouwen in dat ik de nodige vaardigheden en ervaring heb om de functie als kapster bij Haarspecialist Leuven met succes te vervullen.

Gedurende de jaren die ik als kapster bij Max Haar heb gewerkt, heb ik mijn vaardigheden verbeterd en verfijnd. Ik ben een expert geworden in een breed scala aan technieken, waaronder haarkleuringen, balayages, allerlei soorten stylings en brushings. Ook behoort het knippen van allerlei soorten kapsels tot mijn expertise. In uw functieomschrijving heb ik opgemerkt dat u iemand zoekt als kapster, die ook het vermogen heeft om de haarverzorgingsproducten van uw eigen salon op de markt te brengen en te verkopen. Bij Max Haar bewees ik een verkoopspecialist te zijn door de maandelijkse inkomsten uit de verkoop van haarverzorgingsproducten met 20% te verhogen.

Ik geloof dat ik de perfecte kapster ben voor het invullen van deze vacature. Ik hoop dat mijn motivatiebrief voldoende informatie biedt voor een ​​gesprek. Ik zou graag dieper ingaan op hoe ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw kapsalon. Neem gerust contact op met mij via 0496 34 54 75 of kapstervanessa@hotmail.com.

Dank u voor uw tijd en aandacht.

Met vriendelijke groeten,

Vanessa Persoons


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV