Werknemer landbouwbedrijf

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: werknemer landbouwbedrijf.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Sam Van De Velde
Hoogstraat 18
2200 Herentals

Landbouwbedrijf Aelbrecht
Kersenstraat 81
2560 Nijlen

Herentals, 16 april 2020

Betreft: Sollicitatie als werknemer landbouwbedrijf

Geachte heer,

Ik ben verheugd om te solliciteren naar de job als werknemer bij uw landbouwbedrijf in Nijlen, omdat ik er zeker van ben dat ik alles bezit wat nodig is om deze job en alle noodzakelijke taken met succes uit te voeren. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat het voor mij een uitgelezen kans is om mijn carrière te laten groeien en dat ik een waardevolle aanvulling zal zijn op uw team.

Allereerst ben ik een prestatiegerichte en gemotiveerde werknemer met een goed ontwikkeld leiderschap en het belangrijke vermogen om kritisch te denken en complexe problemen op te lossen. In mijn huidige job, waar ik meer dan 6 jaar werk, ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het coördineren van de verschillende boerderijactiviteiten. Hierbij horen onder andere het begeleiden van meer dan 20 werknemers en het bedienen en onderhouden van verschillende professionele gereedschappen en apparatuur. Daarnaast zorg ik ook voor administratieve afhandelingen van relevante documenten en dossiers. Ik handel wekelijkse en maandelijkse dossiers af waarin de constante verlaging van de landbouwkosten als doel voorop staat. In slechts één jaar heb ik de kosten kunnen verlagen met maar liefst 25%.

Ik heb mijn CV toegevoegd aan deze brief voor uw verdere beoordeling. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft over mijn kwalificaties. Ik ben bereikbaar via het nummer 0486 88 52 12 of via e-mail op sam@vandevelde.be.

Met vriendelijke groeten,

Sam Van De Velde


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV