Massagetherapeut

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: massagetherapeut.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Alex De Prins
Moorselstraat 74
3380 Glabbeek

Het Massagehuis
Vakantiestraat 14B
3384 Tienen

Glabbeek, 2 december 2020

Betreft: Sollicitatie massagetherapeut

Geachte heer,

Ik schrijf u met betrekking tot de functie van senior massagetherapeut bij Het Massagehuis, die ik eerder deze week op Jobat.be ontdekte. Ik werk nu meer dan 8 jaar als massagetherapeut bij Hotel Vunckx. Op elk ogenblik ben ik een uitstekende massagetherapeut in het hotel. Ik meld mij graag aan bij Het Massagehuis, omdat ik klaar ben om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Hierbij hoop ik mijn jarenlange relevante ervaring ten volle te kunnen benutten en deze te kunnen toepassen als uw nieuwe senior massagetherapeut.

Mijn kerntaken bij Hotel Vunckx zijn het geven van massages van 15, 30, 60, 90 en 120 minuten. Deze massages dienen voornamelijk om gasten te helpen met ontspannen, om een luxe klantenservice te bieden wanneer daarom wordt gevraagd en om aanvullende, mogelijk medische, behandelingen uit te voeren. Ook houd ik mij op elk ogenblik aan bepaalde, voorgeschreven veiligheids- en hygiënevoorschriften.

Ik ben er helemaal van overtuigd dat ik kan voldoen aan de vereisten voor de rol van senior massagetherapeut bij uw bedrijf. Ik kijk er naar uit om mijn kwalificaties met u in detail te bespreken. U kan contact opnemen met mij via 0475 88 44 11 of per e-mail via alex.de.prins@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Alex De Prins


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze tips omtrent het cv op: CV