Restaurantmanager

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: restaurantmanager.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Jan De Poorter
Varkensmarkt 67
9160 Lokeren

Resto Splash
T.a.v. Stefanie De Bondt
Betonstraat 472
9100 Sint-Niklaas

Lokeren, 20 oktober 2020

Betreft: Sollicitatie restaurantmanager Resto Splash

Beste mevrouw De Bondt,

Ik schrijf u om te solliciteren naar de functie van restaurantmanager bij uw restaurant Resto Splash. In deze sector heb ik reeds meer dan 8 jaar ervaring in leidinggevende functies. Mijn professionele expertise sluit perfect aan bij de doelen van deze functie in uw zeer populaire restaurant.

In mijn ervaring als restaurantmanager heb ik bewezen dat ik een efficiënte, enthousiaste en sterke leider ben. Mijn waarde werd in het verleden meermaals aangetoond, vooral na het opleiden van het volledige personeel ter voorbereiding op de grote opening van een nieuw restaurant. Ook zorgde ik ervoor dat we elke maand onze verkoopdoelstellingen haalden. Bovendien was ik verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen en het afrekenen van de klantenrekeningen.

Als restaurantmanager beschik ik over meerdere kwaliteiten. Een scherp oog voor excellentie en hoge normen hoort hierbij. Ook heb ik een sterke werkethiek en leiderschapsvaardigheden. Zelfs onder hoge druk behoud ik een positieve instelling. Ik ben ervan overtuigd dat mijn uitgebreide expertise een waardevolle aanwinst zou zijn voor uw restaurant.

Het zou voor mij een voorrecht zijn om de functie als restaurantmanager in uw Restaurant Resto Splash in detail te bespreken. Ik kom graag langs wanneer het voor u past. U kan mij bereiken via jan.de.poorter@hotmail.be of op het nummer 0475 88 94 52.

Met vriendelijke groeten,

Jan De Poorter


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV