Verpleegster

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: verpleegster.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Lies Vanderstraeten
Gouden Weg 12
3600 Genk

Ziekenhuis Limburg
T.a.v. Kristel Gits
Patrijsweg 112
3600 Genk

Genk, 5 oktober 2020

Betreft: Sollicitatie verpleegster

Geachte mevrouw Gits,

Ik ben blij dat ik u vandaag kan schrijven met betrekking tot mijn sollicitatie voor de job als verpleegster, waarvoor wordt geadverteerd op de website van de VDAB. Ik geloof dat mijn kwalificaties en mijn ervaring mij een ideale kandidaat maken voor deze baan.

Ik heb een masterdiploma in de verpleegkunde en 9 jaar bewezen ervaring om zowel patiënten als personeel effectief en efficiënt te verzorgen en te leiden. Ik ben een uiterst georganiseerde, rustige en geduldige verpleegster met uitstekende vaardigheden in de gezondheidszorg. Ik heb een passie voor het bieden van hoogwaardige zorg aan patiënten. Ook beschik ik over de nodige leiderschapsvaardigheden om andere personeelsleden te inspireren voor het geven van de beste kwaliteitszorg.

In mijn huidige functie als verpleegster in een privé ziekenhuis, ben ik verantwoordelijk voor het evalueren en het verzorgen van de medische toestand van maximaal 20 patiënten per dag. Ook zorg ik voor het aansturen van een systeem om de zorg van patiënten te beheren, alsook om het personeelsbeheer te coördineren. Gedurende deze tijd ben ik erkend als een toegewijde, ambitieuze en betrouwbare verpleegster die het vermogen heeft om zonder toezicht te werken en zelf de nodige initiatieven kan nemen. Bovendien kon ik allerlei taken uitvoeren die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd. Ik werd geprezen voor het bekwaam omgaan in moeilijke situaties met patiënten en hun familieleden. Ik ben op zoek naar een uitdagende werkomgeving waarin ik mijn vaardigheden ten volle kan benutten. U kan mij voor verdere details bereiken op het nummer 0496 55 88 77 of via e-mail: lies@gmail.com.


Met vriendelijke groeten,
Lies Vanderstraeten


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV