Kuisvrouw

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: kuisvrouw.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Tessa Jacobs
Pastorijdreef 71
9800 Deinze

De Schoonmakers
T.a.v. Phil Maes
Kouter 89
9800 Deinze

Deinze, 29 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie voor de job van kuisvrouw

Geachte heer Maes,

Online zag ik uw vacature waarbij u een kuisvrouw zoekt voor uw bedrijf, De Schoonmakers. Ik heb 15 jaar ervaring met het schoonmaken van diverse gebouwen, zoals bedrijven, scholen en privé woningen.

Ik ben zeer perfectionistisch ingesteld wat betreft netheid. Daarom geniet ik ervan als alle ruimtes in orde zijn. Met in orde zijn bedoel ik: opgeruimd en proper gekuist. Ik vertoef niet graag in een rommelige of vuile omgeving, hetgeen mijn motivatie als kuisvrouw alleen maar vergroot.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen planning gemaakt om effectief en efficiënt te kunnen kuisen in de beschikbare, toegestane tijd. Ik werk stil, discreet en snel en ik zorg ervoor dat de mensen om mij heen niet worden gestoord gedurende de tijd dat ik aanwezig ben en alles proper kuis. Ik maak alle normale ruimtes van een huis of een kantoor proper met behulp van de juiste kuisproducten en materialen.

Mocht u interesse hebben om met mij een gesprek te voeren, dan ben ik elke middag beschikbaar vanaf 11 uur tot 14 uur. Ook kan u mij ’s avonds bereiken na 19 uur. Ik kijk alvast uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groeten,

Tessa Jacobs


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze tips omtrent het cv op: CV