Visagist

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job:visagist.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Luc De Vos
Winkelstraat 7
8670 Koksijde

De make-up artiesten
Nieuwstraat 54
8900 Ieper

Koksijde, 14 november 2020

Betreft: Sollicitatie professionele visagist

Beste,

Ik schrijf u over de vacature van professionele visagist, die ik op de website van StepStone heb gevonden. Ik heb meer dan zes jaar werkervaring in deze branche, evenals een portfolio van zowel natuurlijke als theatrale make-up die ik bij een ontelbaar aantal personen heb aangebracht. Deze opdrachten werden uitgevoerd voor verschillende artiesten en klanten. Ik geloof dat mijn ervaring een bewijs is van mijn capaciteiten en dat mijn ervaring mij in staat stelt om naadloos door te stromen naar de functie van professionele visagist bij uw bedrijf, de make-up artiesten.

Ik werk al enkele jaren als make-up artiest bij Great Looks. In deze job heb ik make-up aangebracht bij acteurs die in zowel televisie- als toneelproducties verschijnen. Ook werkte ik samen met een aantal regisseurs om unieke en natuurlijke looks te creëren voor honderden verschillende personages. Hiervoor bestelde en hield ik een voorraad bij van meer dan 500 verschillende cosmetische producten.

Ook gaf ik aan heel wat klanten onvergetelijke looks voor persoonlijke doeleinden, waaronder huwelijken, fotoshoots en bepaalde evenementen. Hierbij heb ik sterke klantenrelaties opgebouwd en heb ik mezelf vertrouwd gemaakt met het gebruik van tientallen producten van verschillende merken.

Ik heb de creativiteit, de productkennis en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de job van professionele visagist bij uw bedrijf te vervullen. U kan mij telefonisch bereiken op het nummer 0475 12 34 56 of via e-mail op visagistluc@gmail.com.

Met vriendelijke groeten, Luc De Vos


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze tips omtrent het cv op: CV