Tandartsassistente

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: tandartsassistente.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Jessica Van Maele
Steenweg op Drongen 485
9031 Luchteren

Tandartspraktijk Vinck
T.a.v. Jeroen Vinck
Beekveldstraat 2
9000 Gent

Luchteren, 15 juli 2020

Betreft: Sollicitatie tandartsassistente

Geachte heer Vinck,

Gelieve in bijlage mijn CV te vinden voor de functie van tandartsassistente bij tandartspraktijk Vinck. Ik heb uw vacature op Jobat.be opgemerkt en ben blij te kunnen zeggen dat mijn ervaring als tandartsassistente perfect aansluit bij de inhoud van uw vacature.

Eerst en vooral heb ik mijn bachelor mondzorg behaald aan de Arteveldehogeschool in 2014. Bovendien heb ik nadien een extra opleiding gevolgd als tandartsassistente bij Syntra. Sinds 2015 werk ik als tandartsassistente bij Tandarts Gent. Met andere woorden, u kan erop vertrouwen dat ik beschik over de nodige kennis, vaardigheden en capaciteiten voor het invullen van uw vacature. Ook heb ik voldoende kennis over alle richtlijnen die in een tandheelkundige praktijk moeten worden gevolgd.

Ik heb in uw functieomschrijving opgemerkt dat u op zoek bent naar een kandidaat die heel weinig opleiding en begeleiding nodig heeft. Na mijn opleidingen en ervaring op het gebied van tandartsassistente, kan ik u garanderen dat ik voldoende bekend ben met de routines die verband houden met de zorg van patiënten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het bijhouden van allerlei gegevens, het uitvoeren van tandheelkundig werk, het bijhouden van de afspraken, het afhandelen van facturering, verzekering en zelfs het uitvoeren van inventarisonderhoud. Ik ben bereid om alle toegewezen taken vakkundig en efficiënt af te handelen. Ik kijk alvast uit naar uw reactie. U kan mij bereiken op het nummer 0496 44 88 77.

Met vriendelijke groeten, Jessica Van Maele


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV