Logistiek management specialist

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: logistiek management specialist.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Erwin Mertens
Koekoekstraat 116
9990 Maldegem

Kalvo Logistiek
T.a.v. de personeelsverantwoordelijke
Hoekstraat 65
9900 Eeklo

Maldegem, 16 september 2020

Betreft: Sollicitatie voor logistiek management specialist

Beste heer, mevrouw,

Deze motivatiebrief heeft betrekking op mijn interesse om te solliciteren naar de functie logistiek management specialist bij uw bedrijf, Kalvo Logistiek, in Eeklo. Uw vacature vond ik terug op de website van VDAB. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kwaliteiten van mij een ideale kandidaat maken voor deze job. Ook denk ik dat het een geweldige kans zou zijn om mijn jarenlange ervaring toe te passen in uw bedrijf.

Mijn naam is Erwin Mertens. In het verleden heb ik de opleiding transport en logistiek medewerker met succes voltooid. Ik beschik over een logistieke, professionele achtergrond en uitzonderlijke vaardigheden, zoals tijdmanagement en vastberadenheid, om aan al uw verwachtingen te voldoen. Bij Logistiek en Vracht De Poorter, waar ik meer dan 6 jaar werkte, was ik voornamelijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het coördineren van weekschema’s, het analyseren en het evalueren van bestaande logistieke processen en procedures, alsook het opleiden en het begeleiden van nieuw personeel. Bovendien heb ik nieuwe veiligheidsregels en -voorschriften geïmplementeerd. Ook onderhield ik op elk ogenblik een relevante correspondentie en voerde ik verschillende administratieve taken uit zoals deze toegewezen werden. Door de jaren heen heb ik meerdere keren aangetoond dat ik een betrouwbare werknemer ben die goed kan werken in teamverband.

Voor vragen en verdere details ben ik bereikbaar op het nummer 0498 55 44 77, of via e-mail op mertenserwin@yahoo.com. Ik kijk ernaar uit om in de nabije toekomst met u in contact te komen.

Met vriendelijke groeten,

Erwin Mertens


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze tips omtrent het cv op: CV