Schoonmaak manager

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: schoonmaak manager.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Patricia Moyson
Grote Beek 47
9500 Geraardsbergen

Schoonmaakbedrijf Mirool
Velm 76
9660 Brakel

Geraardsbergen, 17 juli 2020

Betreft: Sollicitatie schoonmaak manager

Beste,

Ik schrijf u in verband met uw recente vacature voor schoonmaak manager die ik las op uw website. Ik ben een professionele schoonmaakster met een jarenlange ervaring in de huishoudelijke sector en ik ben verheugd om voor deze functie te solliciteren. Ik denk dat ik een perfecte match ben voor deze functie, omdat uw functieomschrijving perfect aansluit bij mijn capaciteiten en de bijna 10 jaar ervaring die ik heb opgedaan in deze branche.

Momenteel ben ik werkzaam bij een luxe hotel als kuisvrouw, waar ik mezelf vertrouwd heb gemaakt met de beste schoonmaakproducten die op de markt aanwezig zijn. Ik ben ook verantwoordelijk voor het opleiden en het begeleiden van een team van 14 personeelsleden. In deze functie beschik ik over een sterk leiderschap. Ook heb ik hierin al heel wat organisatorische vaardigheden getoond. Ik ben expert geworden in het managen van personeel en het effectief delegeren van werk. Ook beschik ik over uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee ik mij aan elk team kan aanpassen. Voordien werkte ik ook bij een kleiner bedrijf, waar ik de basis leerde van algemene taken zoals afstoffen, schoonmaken, stofzuigen en andere taken.

Op dit moment ben ik geïnteresseerd in het verbeteren van mijn professionele carrière door voor een bedrijf als het uwe te werken. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat hard werken en loyaliteit waardeert in een managementrol. Ik heb mijn CV toegevoegd aan deze brief en ik zou graag een persoonlijk gesprek met u voeren over deze vacature. U kan mij bereiken op het nummer 0457 77 88 44.

Met vriendelijke groeten,

Patricia Moyson


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV