Vrachtwagenchauffeur

Hieronder vindt u een voorbeeld motivatiebrief, voor de job: vrachtwagenchauffeur.
Onderaan deze pagina, kunt u deze brief downloaden in PDF formaat.


Koen De Ridder
Vesten 77
3717 Tongeren

De Smedt Transport
Bosstraat 22
3800 Sint-Truiden

Tongeren, 21 maart 2020

Betreft: Sollicitatie als vrachtwagenchauffeur

Geachte heer, mevrouw,

Ik ben zeer verheugd om te solliciteren voor de job als vrachtwagenchauffeur, waarvan ik een vacature terugvond op uw website. Momenteel werk ik bij Janssens Logistiek als vrachtwagenchauffeur, waar mijn toewijding, motivatie en doorzettingsvermogen zorgen voor nauwkeurige en tijdige ophalingen en leveringen.

Door mijn professionele houding benut ik alle vaardigheden die nodig zijn als vrachtwagenchauffeur optimaal. Als vrachtwagenchauffeur heb ik een jarenlange ervaring met bepaalde procedures voor het vastzetten van ladingen, het plannen van de kortste en de veiligste route en het werken van lange uren. Bovendien ben ik een veiligheidsbewuste werknemer die zijn voertuig altijd inspecteert en onderhoudt. Ik kan u verzekeren dat ik iemand ben die uw bedrijf te allen tijde op professionele wijze zal vertegenwoordigen door langdurige relaties met klanten te onderhouden. Mijn bijgevoegde CV bevat uitgebreide details van mijn vaardigheden, kwalificaties en ervaring.

Ik zou het zeer aangenaam vinden om met u een gesprek te voeren, waarbij ik kan praten over mijn kwalificaties, ervaringen en vaardigheden als vrachtwagenchauffeur. Vervolgens kunnen we deze in verband brengen met de vereisten van uw vacature.

Ik dank u alvast voor uw tijd en aandacht. Indien ik uw interesse heb gewekt, kan u mij opbellen via mijn GSM nummer, namelijk: 0496 88 75 52.

Met vriendelijke groeten,

Koen De Ridder


motivatiebrief voorbeeld student (pdf)

Bij deze motivatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV. Bekijk onze adviezen op: CV